Κιμαδόπιτα
12 Απριλίου 2022Ομελέτα με λουκάνικα Μυκόνου
12 Απριλίου 2022
Σπάμε τα σκόρδα και αλείφουμε στο μπούτι αρνί .
Φτιάχνουμε μια μαρινάδα βάζοντας σε ένα μπολ το ελαιόλαδο , τον κύβο,την ρίγανη, το δενδρολίβανο,την μουστάρδα,τον χυμό λεμονιού,το μέλι και λίγο αλατοπίπερο ,ανακτεύουμε καλά και περιχύνουμε στο αρνάκι και στις πατάτες που έχουμε κόψει.
Τα αφήνουμε 3 ώρες να μαριναριστούν.
Σε ένα κατσαρολάκι φέρνουμε το κρασί σε θερμοκρασία βρασμού και το περιχύνουμε στην γάστρα.
Σκεπάζουμε την γάστρα και ψήνουμε για 1μιση ώρα .
Σε ένα κατσαρολάκι φέρνουμε το κρασί σε θερμοκρασία βρασμού και το περιχύνουμε στην γάστρα.